preskoči na sadržaj

Umjetnička škola Matka Brajše Rašana

 > Comenius  > 2015-16
Školska godina 2015/2016

Plesni odjel naše škole na Plenumu HDGPP-a u Rapcu

Nastup učenica Plesnog odjela naše škole na otvaranju plenuma HDGPP-a u Rapcu, 23.10.2015. Pratnja: Hrvoje Puškarić, klavir i Mario Franković, udaraljke

 

Tv reportaža o našoj školi - Moja Istra

 

Radionica orkestralne glazbe

Na završnom koncertu Radionice orkestralne glazbe, koju su vodili kolege iz Portugala Miguel Madaleno i Andre Issa, učenici su izveli skladbu Gringo Flamenco, koju su, uz još 3 skladbe, uvježbali za samo 3 dana. Na radionici su sudjelovali učenici gitare naše matične Škole i područnih odjela iz Lovrana i Buzeta, uz jednog učenika iz glazbene škole iz Pazina.

 

Majstorski tečaj - prof.art. Friedrich Lips, interview za Vijesti Radio Labina

 

Koncert učitelja

 

Nastup pred predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović

Weeeeeiiiiiii!!!! Svirali smo i predsjednici Kolindi Grabar Kitarović!!! Lamparna, 02.03.2016. povodom proslave 95. obljetnice Labinske republike.

 

Radni izlet u Portugal

 

Moj galebe u Portugalu

 

Foto album - Portugal

 

Radni izlet u Vrhniku

Pjevački zbor i Veliki orkestar Škole, nastupio je u Cankarjevom domu u Vrhnici na koncertu povodom obilježavanja 40.-te godišnjice Glazbene šole Vrhnika. Uz naše mlade glazbenike, svoj program predstavili su i njihov školski Big band.

 

Koncert u Vrhnici

Nastup Velikog orkestra i pjevačkog zbora naše škole na koncertu u Vrhnici, 19.04.2016.g. Koncert se održao u Velikoj dvorani Cankarjevog doma, povodom 40-te godišnjice Glasbene šole Vrhnika, a osim naših učenika, svoje umijeće pokazali su i polaznici Big banda škole domaćina.

 

Proba u Piranu

 

Završni koncert na rivi u Rapcu

 

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
 > Comenius  > 2015-16
CMS za škole logo
Umjetnička škola Matka Brajše Rašana / Aldo Negri 11, HR-52220 Labin / www.us-mbrasana.skole.hr / ured@us-mbrasana.skole.hr
preskoči na navigaciju